Λίγα Λόγια Για Εμάς

Ποίοι είμαστε;


Ο Λάμπρος και η Αλίκη γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Νότιο Αφρική, όπου γνωρίστηκαν. Παντρεύτηκαν το 1979 και δυο εβδομάδες αργότερα ήρθαν στην Ελλάδα.

Έζησαν στην Αθήνα για 28 χρόνια, μέχρι που ανακάλυψαν το Κτήμα, και το όνειρο να το αποκτήσουν, καθώς απέχει μία ώρα από παντού.

Χρειάστηκαν 8 χρόνια για την ανακαίνιση και να κτιστεί μία φυσική λίμνη για κολύμβηση. Και έτσι τώρα το MadCat Farm διαθέτει διαμονή με πρωινό στην Πεδιάδα Ληλαντίου.

Γιατί είμαστε εδώ;


Από τον κήπο φαίνονται ένα μεσαιωνικό κάστρο στο λόφο αριστερά και δυο πύργοι μεσαιωνικοί στο χαμηλότερο λόφο δεξιά.
Το κτήμα ήταν το οικογενειακό σπιτικό του Γιατρού Χατζηγιάννη ο οποίος έζησε από το 1904 μέχρι το 1994 και οποίος είχε κληρονομήσει το κτήμα από τους γονείς του.

Ο γιατρός είναι ακόμα αναγνωρισμένος σε όλη την περιοχή επειδή «ήταν και επιστήμονας και καλός γιατρός» και επειδή στα χρόνια του το κτήμα παρήγαγε όλα τα τοπικά φρούτα, λαχανικά και λουλούδια.
Γι’ αυτούς τους λόγους το MadCat Farm είναι μοναδικό – είναι εμποτισμένο με την ιστορία του τόπου και τη θεραπεία.

Το σκεπτικό μας είναι να ξαναφέρουμε ζωή στο κτήμα. Ήταν αγρόκτημα για 150 χρόνια πριν έρθουμε εμείς και έτσι δουλεύουμε στα χωράφια και στις ελιές, πορτοκαλιές και στο αμπέλι με βιολογικές μεθόδους και συγχρόνως προσθέτουμε νέα φυτά και δέντρα για το μέλλον.

Το Κτήμα MadCat είναι μία ώρα από την Αθήνα, μία ώρα από το Μαραθώνα, μία ώρα (και μισή) απ’τους Δελφούς και τη Νότια Εύβοια.
Είναι η ιδανική αρχή για πολλές εκδρομές και στην Εύβοια και στη Στερεά Ελλάδα.